Producten voor atria calzone kebab (12)

Iberische Eikelvlees 50% Iberische Ras - LENDEN EN WORSTEN

Iberische Eikelvlees 50% Iberische Ras - LENDEN EN WORSTEN

Stuk afkomstig van Iberische varkens, gevoed in de montanera gedurende 3-4 maanden met eikels, kruiden en stoppelgewassen. Het wordt ambachtelijk ingepakt met Pimentón D.O. uit La Vera (Cáceres), ook gemarineerd met natuurlijke specerijen en zonder conserveringsmiddelen, zout, knoflook en oregano. De buitengewone geur en aroma zijn opmerkelijk. Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen en natuurlijke runderdarm. 100% natuurlijke ingrediënten. Geen allergenen. Met een minimale rijping van 5-6 maanden, kenmerkt het zich door een buitengewone geur en aroma. Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen.
Castro y Gonzalez Selectie Worst - Worst

Castro y Gonzalez Selectie Worst - Worst

Sommige van de edelste stukken van onze Iberische varkens, zoals de Iberische Presa, worden op ambachtelijke wijze gebruikt om onze Salchichón Castro y González “Selección” te maken. Een intense aroma, sappige textuur en een speciale balans tussen vet, mager vlees en zwarte peper geven een subtiele natuurlijke delicatesse aan onze Salchichón. SKU:N / A Verzendgewicht:N / A
Kalkoen spiezen en kebabs - kalkoen kebabs

Kalkoen spiezen en kebabs - kalkoen kebabs

Kalkoenspiezen, ook kalkoen kebabs.
Doner Kebab Rundvleesplakken en Kalkoen 10 Kg - BTW en verzendkosten inbegrepen. Merk Ismael’s Kebab. Premium Kwaliteit.

Doner Kebab Rundvleesplakken en Kalkoen 10 Kg - BTW en verzendkosten inbegrepen. Merk Ismael’s Kebab. Premium Kwaliteit.

Voor degenen die van goed en gezond eten houden, brengt Ismael’s Kebab Doner Kebab van rundvlees in filets en kalkoen, een product met een ongeëvenaarde smaak. Met dit product bereiden onze klanten de lekkerste gerechten in hun bars en restaurants met dit vlees. We hebben ook varianten zoals kebab van rode kip, witte kip, rundvlees en nog veel meer. Een heerlijke Doner Kebab van rundvlees en kalkoen, afkomstig van het merk Ismael’s Kebab, dat een premium kwaliteit biedt. VERGEET NIET JE DONER KEBAB TE BESTELLEN! . We hebben Döner kebab stukken van tussen de 10 en 25 kg, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je behoeften past. HALAL-gecertificeerd. In de prijs zijn de belastingen inbegrepen. De verzending is volledig gratis.
Iberische Eikel Salami - Vleeswaren

Iberische Eikel Salami - Vleeswaren

Product vervaardigd met een mengsel van gehakt of in stukken gesneden vlees, aangevuld met zout, paprikapoeder en specerijen, gekneed en in natuurlijke varkensdarmen gestopt in een perfecte rijpingsstaat. De Iberische varkens van Brisa De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat resulteert in Iberische producten van de hoogste kwaliteit. Het zijn exemplaren met een genetische geschiedenis, waarvan de oorsprong ligt in een mediterrane ondersoort van de Sus Scrofa Mediterraneus, inheems in de beroemde Spaanse dehesas, voornamelijk gelegen in Salamanca. Toegepaste Behandelingen Bij Ibericos Brisa ondergaan alle worststukken de volgende behandelingen: malen, toevoeging van ingrediënten en kneden, koeling, vullen, drogen en rijpen. De voordelen van worst Worsten zijn rijk aan magnesium, fosfor, zink en kalium. Bovendien bieden de Iberische varkens van Brisa ons vlees. Energiewaarde: 432Kcal / 1919KJ Vetten: 38.5 g Verzadigde vetten: 15.3 g Koolhydraten: 2.1 g Suikers: 1.3 g Eiwitten: 26 g Zout: 3 g
Ham Kroketten - Ambachtelijke Ham Kroketten

Ham Kroketten - Ambachtelijke Ham Kroketten

Onweerstaanbare ambachtelijke hamkroketten, met hele stukken ham. Een genot voor de smaakpapillen (de huisgemaakte smaak die je altijd leuk vindt) en van zeer hoge kwaliteit.
Iberico Chorizo Extra Huisgemaakt - Aljomar - Ham en Worsten

Iberico Chorizo Extra Huisgemaakt - Aljomar - Ham en Worsten

100% nobele vlees van eikelgevoede Iberische varkens, gevoed met natuurlijke producten zoals granen en kruiden. Geschat gewicht per stuk: 400 gr. Gewicht: 0,4 Kg
Fuet en chorizo snack

Fuet en chorizo snack

We bieden je een nieuw snackconcept. Ze zijn snel en gemakkelijk te bereiden, perfect als borrelhapje. Je kunt ze overal eten: thuis, op het werk of buiten.
Extra Ibérico Sarta Chorizo - Vleeswaren

Extra Ibérico Sarta Chorizo - Vleeswaren

Product vervaardigd met een zorgvuldige selectie van gehakt / in stukken gesneden vlees, aangevuld met zout, paprikapoeder en andere specerijen, is onze Chorizo Sarta Ibérico Extra. Een ware traktatie voor de smaakpapillen die, zonder twijfel, niemand onberoerd zal laten. De Iberische varkens van Brisa De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat resulteert in Iberische producten van de hoogste kwaliteit. Het zijn exemplaren met een genetische geschiedenis, waarvan de oorsprong ligt in een mediterrane ondersoort van de Sus Scrofa Mediterraneus, inheems in de beroemde Spaanse dehesas, voornamelijk gelegen in Salamanca. Toegepaste Behandelingen Bij Ibéricos Brisa ondergaan alle vleeswaren de volgende behandelingen: malen, toevoeging van ingrediënten en kneden, koeling, vullen, drogen en rijpen. De voordelen van vleeswaren Vleeswaren zijn rijk aan magnesium, fosfor, zink en kalium. En bovendien, de Iberische varkens Energiewaarde: 390Kcal / 1619KJ Vetten: 31 g Verzadigde vetten: 11 g Koolhydraten: 1.5 g Suikers: 1.5 g Eiwitten: 26 g Zout: 2.6 g
Iberische Eikelham "50% Iberische Ras" (hele stuk met de hand gesneden - Gesneden

Iberische Eikelham "50% Iberische Ras" (hele stuk met de hand gesneden - Gesneden

Product vervaardigd uit de voorste extremiteit van volwassen varkens, onderworpen aan het bijbehorende proces van zouten en rijpen. De Iberische varkens van Brisa De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat resulteert in Iberische producten van de hoogste kwaliteit. Het zijn exemplaren met een genetische geschiedenis, waarvan de oorsprong ligt in een mediterrane ondersoort van de Sus Scrofa Mediterraneus, inheems in de beroemde dehesas van Spanje, voornamelijk gelegen in Salamanca. Het Zoutproces Bij Ibericos Brisa worden alle stukken bedekt met zeezout om de dehydratie en conservering te bevorderen, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de typische kleur en aroma's van de gerijpte producten. Ze blijven één dag in de zoutkamer voor elk kilo vers gewicht, bij een gecontroleerde temperatuur tussen 3º en 5º Celsius, en met een relatieve luchtvochtigheid tussen 75% en 85%. Ras: 50% Iberisch Voeding: Eikels Label: Rood Energiewaarde: 409,9 Kcal / 1701 KJ Vetten: 32,3 g Verzadigde vetten: 9,7 g Koolhydraten: 1,0 g Suikers: 0,5 g Eiwitten: 28,8 g Zout: 3,6 g
Speenvarken en Appel Kroketten - Ambachtelijke Speenvarken en Appel Kroketten

Speenvarken en Appel Kroketten - Ambachtelijke Speenvarken en Appel Kroketten

Uitzonderlijke ambachtelijke krokettens van speenvarken met een onweerstaanbaar sappig appelhart.
Mozzarella Fingers - Sticks met Mozzarella Kaas

Mozzarella Fingers - Sticks met Mozzarella Kaas

Onweerstaanbare mozzarella-sticks, ze breken niet tijdens het frituren om op te warmen. Explosie van smaak...